Vila individuala Pipera Iancu Nicolae

, Rezidential.
950,000EUR
435 mp10422005

Va propunem pentru achizitie o vila in Cartierul Pipera, situata intr-o pozitie zona rezidentiala exclusivista, cu acces facil catre strada Iancu Nicolae, proprietatea se bucura de facilitati deosebite si acces usor la numeroase puncte de interes, cum ar fi către școli și grădinițe private de renume (precum, Cambridge, British School, Mark Twain, Școala Americană, Olga Gudynn, Avenor, etc), la zona business din nordul capitalei, centre de afaceri, birouri, restaurante si zonele comerciale cu branduri de lux de la Băneasa Mall sau Promenada.

Casa este inconjurata de multa vegetatie matura, cu gradina bine intretinuta si piscina descoperita. Curtea generoasa si terasa acoperita, poate oferi spatiu pentru petreceri in aer liber si activitati recreative.

Terenul are o suprafata de 1,200 mp, iar casa are amprenta la sol de 300 mp.

Parterul este compus dintr-un living generos si luminos, bucatarie, 2 dormitoare de oaspeti, 2 bai si garajul ce poate primi 2 masini.
La etaj gasim dormitorul matrimonial, inca 3 dormitoare si 2 bai.
Subsolul este prevazut cu 2 camere generoase destinate depozitarii sau altor activitati.
Va asteptam la vizionare!

Caracteristici & Facilități

  • Curent

  • Curent trifazic

  • Apa

  • Canalizare
Contactează-neHartă

Despre noi
Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
Urmărește-te pe Social Media