Apartament 2 camere langa Parcul Carol!

, Apartamente.
550EUR/luna
47 mp212020

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in complexul Quartier Gramont! Apartamentul este mobilat si utilat. Acesta este disponibil de pe 14 februarie 2023.
Quartier Gramont este complex rezidențial amplasat în imediata vecinătate a Parcului Carol. Constructia atenta a urmărit păstrarea vechii fațade a prestigioasei parfumerii Maison Mignot-Boucher.
În urma unui proces amplu de evaluare, locuințele Quartier Gramont au primit certificarea Green Home din partea ”Romania Green Building Council”.
Complexul localizat în inima Bucureștiului, în vecinătatea Parcului Carol prexinta un acces facil la atracții turistice, precum Muzeul Național, Muzeul Tehnic, Biblioteca Națională și multe altele.
În cadrul Quartier Gramont regasim apartamente cu grădină proprie în centrul Bucureștiului, care beneficiaza atât de locuri de parcare subterane , cât și de economisirea pe termen lung cu până la 20% a costurilor prin calitatea materialelor de construcție și finisaj.
Comision 50 % din prima luna de chirie.

Caracteristici & Facilități

  • Centrala proprie

  • Calorifere
Contactează-neHartă

Despre noi
Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
Urmărește-te pe Social Media