SERVICE

Ne mândrim cu experiența și entuziasmul echipei noastreWe are a passionate team of real estate brokers

Atunci când cauți o locuință sau un spațiu comercial ori de birouri ești pus în fața multor opțiuni, multor informații și noutăți pe care știm că e dificil să le gestionezi. Echipa noastră e alături de tine cu consultanță și sfaturi din experiența de peste 15 ani. Ducem împreună procesul de căutare până la final, până la momentul în care ceea ce îți dorești devine al tu. Noul tău apartament, noul tău teren sau investiția pe care ești decis să o faci.

Află mai multe despre noi

Cum te poate ajuta experiența noastră?

Suntem specializați în…

0%
Închirieri Rezidențial
0%
Închirieri spații de birou
0%
Investiții
0%
Departament juridic și financiar

Vânzări și cumpărări rezidențiale

Echipa de consultanți profesioniști Kingsmen este pregatită să pună în valoare experiența acumulată pe piața locală de rezidențiale cu toate detaliile ce țin de prospectare, tendințe noi în materie de construcții și finisaje și, de asemenea, o analiză corectă, eficientă și comparativă a prețurilor.

Departamentul de marketing cu o experiență remarcabilă în proiecte Imobiliare Rezidențiale vine cu un manual complet din perspectiva research-lui, a conceptului vizual și al bugetului consolidat online, precum și promovarea.

 

Inchirieri Rezidențial

Consultanții Kingsmen sunt conectați atât la proprietăți din apropierea centrelor de afaceri și centrul orașului cât și la proprietăți ce au în proximitate prestigioasele școli private din zona de Nord a Bucureștiului.

 

Închirieri Spații de Birouri

Experiența consultanților Kinsgmen presupune o analiză complexă a nevoilor și a bugetelor de relocare.

Planificarea strategică, studiile demografice și analiza complexă de marketing vin la pachet cu structura și negocierea tranzacțiilor.

Investiții

Kingsmen oferă o componentă de arhitectură și o foarte bună cunoaștere a procesului de urbanism. Astfel, vă putem oferi consultanță și sprijin pentru găsirea de terenuri pentru dezvoltări rezidențiale și industriale.

 

Departament Juridic și Financiar 

Componenta analizei din perspectiva documentației și a fiscalității stă la baza tuturor tranzacțiilor imobiliare.

Experiența sutelor de tranzacții intermediate până în acest moment de către Kingsmen Estate stă în slujba viitoarelor tranzacții pe care le vom reprezenta.

Contactează-ne

    Despre noi
    Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
    Urmărește-te pe Social Media