Apartament de Lux 2 camere cu terasa in Complexul Cap Nord !

, Apartamente.
220,000EUR
73 mp222020

Apartament 2 camere deosebit in complexul de lux Cap Nord situat in Zona Baneasa, la etajul 2 din 6 al uni bloc cu finisaje deosebite.
Totul este la superlativ, din finisajele de lux enumeram :
-Tamplaria SCHUCO de 70HI Tripan ofera spatii vitrate generoase cu deschideri pe sistem Glisant, Batant si Oscilobatant.
-Centrala termica VIESSMAN care asigura apa calda si caldura, sitemul de incalzire din tot apartamentul este centralizat pe fiecare camera , realizat prin pardoseala cu sistemul german OVENTROP peste care s-a aplicat parchet din lemn stratificat produs in Italia de fabrica GAZZOTTI. Parchetul este aplicat in tot apartamentul ( camera de zi, dormitoare, holuri, bai ).
-Pe terase este aplicat lemn de esenta tare IPE pe sistem portant.
-Climatizarea DAIKIN centralizata pe fiecare camera incorporata in plafon cu grile slimdesing.
-Peretii de compartimentare a camerelor sunt din Rigips tip sandvich alcatuit din cate doua placi de rigips fonoizolante montate intertesut, pe fiecare parte, pe o structura metalica cu montnti dispusi la cel putin 40cm unul fata de celalat, la mijloc fiind pozitionat un strat izolant de vata bazaltica minerala. In acest fel se asigura un sistem bine definit atat din punct de vedere structural cat si din punct de vedere al izolarii fonice.
-Peretii si tavanele sunt finisate cu vopsele lavabile pe gleturi de Ipsos.
-Usa de acces in apartament pe pivot marca GOLDENDOOR, usile de interior sunt usi filomuro produse in Italia de L”INVISIBLE ambele fiind usi de desing folosite in locuintele de lux, oferind multiple tipuri de finisaje adaptabile in functie de ambientul dorit. Deasemenea usile sunt echipate cu panouri fonoizolante cu o protectie de 32dB.
Baiile sunt dotate cu cazi, dusuri , lavoare, wc si bideu toate fiind executate custommade de catre celebrul brand ANTONIO LUPI.

Caracteristici & Facilități

  • Gaz

  • Curent

  • Apa

  • Canalizare

  • Centrala proprie

  • Incalzire prin pardoseala

  • Aer conditionat
Contactează-neHartă

Despre noi
Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
Urmărește-te pe Social Media