MANAGER

Bogdan Gabriel Cambera

Real Estate Co.

Manager participativ, centrat pe rezultat, cu focus practic şi iniţiativă antreprenorială. Aptitudini de leader, dobândite în peste 15 ani de experienţă în vanzari si management, în industrii variate. Partener de afacere creativ, dinamic şi proactiv, în căutare continua de noi provocări profesionale. Abilităţi demonstrate de identificare, analiză şi soluţionare a diferitelor probleme operaţionale, menţinând în permanenţă un standard ridicat de performanţă şi o calitate superioară a serviciilor. Capabil să identifice şi să implementeze strategii de vanzari si management financiar de succes, cu impact asupra minimizării costurilor şi optimizării profitabilităţii organizaţionale. Performant de asemenea în aria de dezvoltare, creştere şi diversificare a afacerii.

  • bogdan@kingsmen-estate.ro

  • www.kingsmen-estate.ro

  • 00 40 723 259 034

  • 00 40 314 255 551

Managing Partner
1601135_10151911595627406_17660547_n.jpg

Am găsit, împreună cu echipa Kingsmen Estate, casa perfectă în care să-mi construiesc o familie. Vă mulțumesc pentru seriozitate!

. . . .
Irina Toma, 25 ani

Echipa Kingsmen Estate a venit cu soluții la fiecare pas, fiecare răzgândire și recalculare de care am avut nevoie în lungul proces de achiziționare a unui apartament în București. Mulțumim!

. . . .
Cristian Benea, 40 ani

Ați fost transparenți, săritori și profesioniști. Eu și familia mea vă mulțumim - am găsit cu voi un nou ACASĂ!

. . . .
Lucian Hogea, 31 ani

Contactează-ne

    Despre noi
    Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
    Urmărește-te pe Social Media