Apartament 3 camere Bitolia

, Apartamente.
775EUR/luna
69 mp211

In inima Bucureștiului, într-o zonă plină de farmec și confort, se găsește un apartament elegant cu 3 camere, perfect pentru cei care caută un stil de viață urban, dar relaxant. Situat în zona Dorobanți – Bitolia este alegerea perfectă pentru cei care caută o locuință elegantă și confortabilă într-o zonă plină de viață, dar liniștită. Cu designul său modern, facilitățile de lux și localizarea sa privilegiată, acest apartament reprezintă un adevărat colț de rai în mijlocul agitației urbane.
Când pășești în acest apartament spațios, ești întâmpinat de un sentiment de confort și ospitalitate. Livingul luminos și primitor este locul perfect pentru a te relaxa sau pentru a te bucura de timpul petrecut cu familia și prietenii. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în încăpere, creând un ambient plăcut și relaxant
Bucătăria este complet echipată și amenajată cu gust, oferind toate utilitățile necesare pentru a prepara delicioasele tale rețete.
Dormitorul luminos ofera un refugiu perfect pentru odihnă și relaxare după o zi aglomerată.
Va asteptam la vizionare!

Caracteristici & Facilități

  • Termoficare

  • Calorifere
Contactează-neHartă

Despre noi
Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
Urmărește-te pe Social Media