Duplex 3 camere The Suburb Buftea

, Apartamente.
153,352EUR
90 mp3212023

Duplexul este compus la primul palier, dintr-un living, bucatarie generoasa inchisa, o baie si o terasa generoasa cu acces catre living si bucatarie.La palierul superior se afla doua dormitoare, un dressing spatios si o baie ce le deserveste.
Locul de parcare exterior este inclus in pret.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.thesuburb.ro .
https://thesuburb.comnord.ro/apartamente/duplex-3-camere-3/
The Suburb se află în orașul Buftea, o oază de liniște unde ai toate facilitățile de care ai nevoie pentru un trai confortabil. Amplasat într-o zonă înconjurată de păduri și lacuri, ansamblul rezidențial The Suburb este locul în care utilitățile orașului se îmbină cu liniștea naturii.
Ansamblul The Suburb este format din 19 corpuri de clădire P+3E+4E duplex cu peste 490 de apartamente de 2,3 și 4 camere sau tip studio. Prețurile avantajoase, finisajele de calitate și eficiența energetică sunt doar câteva motive pentru care să te alături comunității The Suburb.
O multitudine de beneficii te așteaptă în cea mai mare comunitate rezidențială din Buftea:
Ești suficient de aproape de oraș, dar te bucuri pe deplin de liniștea suburbană. Ajungi în București în doar 15 minute folosind trenul care te duce direct în Gara de Nord.
În apropierea ansamblului rezidențial ai mai multe zone de relaxare în aer liber, fiind o zonă ideală pentru tinerele familii. Palatul și capela Știrbei, turnul de apă, pădurea și lacul Buftea sunt doar câteva dintre atracțiile locale.
The Suburb își propune să construiască cea mai mare comunitate rezidențială din Buftea. Uită de agitația zilnică a Bucureștiului și alătură-te unei comunități în care liniștea ta este pe primul loc.
Costurile de achiziție ale apartamentelor The Suburb le fac accesibile familiilor la început de drum, persoanelor pe cont propriu și tuturor celor care își doresc un spațiul al lor, pe care să-l numească acasă.
Dacă ai copii, înțelegi importanța unei grădinițe bune în apropierea casei. Micuțul tău se va dezvolta, va învăța lucruri noi și va socializa într-o grădiniță modernă și cu staff profesionist.
Liniștea zonei în care vei locui este întregită de toate facilitățile de care ai nevoie pentru un trai confortabil: magazine, supermarketuri, piață, sală de fitness, creșe, grădinițe, școli, spitale, policlinici, zone de relaxare, instituții financiar bancare și mijloace de transport în comun.
Toate materialele folosite atât la structura construcției, cât și la finisajele interioare și exterioare au fost alese cu grijă pentru siguranța și confortul tău. Structură de rezistența din beton armat, compartimentările cu pereții groși, izolațiile de ultimă generație și finisajele de la furnizori de top sunt doar câteva motive pentru care un apartament The Suburb este alegerea bună pe termen lung.
Apartamentele sunt complet finisate, astfel că singura ta grijă rămâne alegerea mobilierului și al decorului preferat. Fiecare apartament dispune de pardoseli (parchet și gresie), tâmplărie interioară completă, izolație și toate obiectele sanitare de bază deja montate. Instalațiile termice și de ventilație asigură o temperatură optimă și o calitate superioară a aerului din încăperi, iar instalațiile electrice sunt concepute pentru 100% siguranță pentru toți membrii familiei.
Alătură-te comunității The Suburb și descoperă o zonă rezidențială concepută pentru confortul și liniștea ta și a familiei tale!
Proprietarul ansamblului este grupul COMNORD, cu peste 30 de ani de activitate, ceea ce il face unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Compania a evoluat rapid și susținut datorită serviciilor de calitate și se remarcă prin seriozitate și perfecționism susținut de-a lungul timpului.

Caracteristici & Facilități

 • Centrala imobil

 • Aer conditionat

 • Fibra optica

 • Wireless

 • Gaz

 • CATV

 • Telefon

 • Telefon international

 • Curent

 • Apa

 • Canalizare
Contactează-neHartă

Despre noi
Suntem o echipă tânără, experimentată și motivată care oferă fiecărui client în parte o experiență coerentă și fluidă în procesul de achiziție sau închiriere a unei proprietăți. Prin profesionalism și dedicare. 
Urmărește-te pe Social Media